ĐỀ THI HỌC KÌ 2 MÔN TIẾNG ANH LỚP 11

Đề thi học kì 2 lớp 11 môn giờ đồng hồ Anh năm 2020 - 2021 tất cả 4 đề kiểm soát cuối kì 2 tất cả câu trả lời cụ thể cố nhiên.

Bạn đang xem: Đề thi học kì 2 môn tiếng anh lớp 11

Đây đó là tư liệu có ích giành riêng cho những em học viên lớp 11 ôn luyện và củng cụ kiến thức đã học một giải pháp nhanh lẹ tuyệt nhất.

Thông qua 4 đề bình chọn cuối kì 2 lớp 11 giúp các em củng nuốm lại các kỹ năng và kiến thức đã có học của môn giờ đồng hồ Anh cùng rút kinh nghiệm mang lại bài thi học tập kì 2 sắp tới đây. Vậy sau đấy là văn bản chi tiết đề thi, mời những em thuộc xem thêm với mua tài liệu tại đây.


Đề thi học tập kì 2 môn giờ đồng hồ Anh lớp 11

SỞ GD&ĐT ................

TRƯỜNG THPT ................

KIỂM TRA HỌC KỲ II- NĂM HỌC 2020-2021

MÔN: TIẾNG ANH (CƠ BẢN) LỚP. 11

Thời gian làm bài xích : 45 phút ít.


I. Choose the word that has the underlined (letters) pronounced differently from the others. (0.5p)

1. A. waited B. mended C. objected D. faced

2. A. studies B. flourishes C. finishes D. glances

3.A. sun B. solar C. safe D. sure

Mark the letter A, B, C or D to lớn indicate the word whose first bít tất tay is different from the rest.

4.A. treasure B.purpose C. structure D. suggest

5. A. wonder B. believe sầu C. prepare D. transport

II. Choose the best part (A, B, C or D) to lớn complete the sentence. <3p>

6.Swimming và water skiing are both ____________ sports.

A. aquatic

B. air

C. appreciated

D. attracted

7.The women __________ outside are our colleagues.

A. are standing

B. stand

C. who standing

D. standing

8.It was Mary ____________ khổng lồ help us.

A. who comes

B. it comes

C. that came

9.This is Mrs. Green, _________ son is my student

A.who

B. whose

C.that

D. they

10.Mr. Brown is an avid stamp _________________.

A. collect


B.collector

C. collection

D.collecting

11.- A: ____________ ? - B: It’s five thous& dong.

A. How long is it

B. How much is it

C. How far is it

D. How high is it

12.Farmers use more & more _____them lớn grow better crops but harm the environment.

A. powerful chemicals who help

B. powerful chemicals which help

C. which powerful chemicals help

D. powerful chemicals help

13. The hotel staff are always friendly và courteous.

Which word has the CLOSEST meaning khổng lồ the underlined word.

A. perfect

B. helpful

C. polite

D. efficient

14.I am the last one ________ of the news.

A. informing

B. khổng lồ inform

C. khổng lồ be informed

D. inform

15.It was the boy ______ broke the window.

A. which

B. who

C. whom

D. whose

16.Nobody toàn thân helps me lớn send this document to lớn my office, _____?

A. does he

B. vị they

C. don’t they D. doesn’t she

17. I am rude khổng lồ her, __________?

A. am I

B. am not I

C. aren’t I

D. are I

III. Read the passage carefully, then choose the correct answer. <1P>

In an early survey conducted in 1888, a billion và a half people inhabited the earth. Now, the population is about six billion & is growing fast. Even though the rate of growth has begun to lớn slow down, most people believe the population size may be eight billion during the next several years.


If we examine the amount of land available for this ever increasing population, we begin lớn see the problem. Not all land is useful to us because it cannot produce food. We can cut out about one fifth of it because it is covered by snow & ice. Then we can cut out another fifth because it is desert. Another fifth is mountains. The other fifth does not have enough soil for crops khổng lồ grow because it is bare roông xã. Obviously, with so little lvà to lớn support us, we should take great care not to reduce it any more or with the rapidly growing population we may sooner or later lack food khổng lồ eat & place khổng lồ live in.

18.What is the main topic of the passage?

A. The world"s population & the shortage of cultivated lvà.

B. The growth of the world"s population.

C. The necessity of reducing the rate of birth.

Xem thêm: Call Center Là Gì - Khi Nào Cần Sử Dụng

D. The shortage of cultivated l&.

19.The world"s population ______ at present.

A. has stopped growing

B. is still growing

C. is decreasing rapidly

D. stands at about eight billion

20.According to lớn the passage, we ______.

A. can cultivate on all land.

B. are not influenced by the l& reduction

C. can grow crops on bare rock

D. should protect land

21.Which of the following is closest in meaning to lớn the word "bare" in the second paragraph?

A. hard

B. empty

C. treeless

D. rough

22.Which of the following sentences is not true according to the passage?

A. Most of the world"s lvà are uncultivated.

B. The rapid growth of population may lead khổng lồ a shortage of l&.

C. Only one fifth of the world"s land is being cultivated.


D. There has been a dramatic reduction of the birth rate.

IV. Read the passage và fill in each gap with a correct word. <1p>

Plants supply man with food, clothing, & shelter - his most important needs. Many of our most useful medicines are also made from (23)...... . In addition, plants (24)........beauty và pleasure lớn our lives. Most people enjoy the smell of flowers, the sight of a waving grain field, & the quiet of a forest. (25)........, not all plants are useful khổng lồ man. Weeds that grow in fields & gardens choke off useful plants. Tiny bits of pollen from certain plants cause (26)......diseases as asthma và giỏi fever. Other plants destroy millions of .dollars worth of crops yearly.

23. A. plants B. platation C. planting D. planted

24. A. cause B. skết thúc C. add D. bring

25. A. Although B. Therefore C. However D. Moreover

26. A. the B. any C. same D. such

V. Supply the correct word khung. <1.5p>

27. The fish look so…………….. swimming about in the tank BEAUTY

28. Books provide the reader with a lot of…………………… INFORM

29. ………………………, if the wind does not blow, there is no wind energy FORTUNE

VI. Finish each sentence in such a way that it means exactly the same as the one printed before it. <1.5p>

30.The dog grabbed at the piece of meat & ran away.

A. It was the dog that grabbed at the piece of meat and ran away

B. It was at the piece of meat that the dog grabbed & ran away

C. The piece of meat was grabbed by the dog and ran away.

31. It is said that many people are homeless after the floods.

A. Many people are said to have sầu been homeless after the floods.

B. Many people are said lớn being homeless after the floods.

C. Many people are said khổng lồ be homeless after the floods.

32. It’s John. He has never eaten hot Vietnamese food.

A. It’s John who has never eaten hot Vietnamese food.

B. It’s John which has never eaten hot Vietnamese food

C. It’s John whom has never eaten hot Vietnamese food.

VII.Choose the answer which needs correcting.<1.5p>


33. They climbed (A)Mount Rainer, that (B) is in (C) the state of Washington.(D)

34, One of the people which (A)I admire mostis (B)my history (C)teacher.

35. It was (A) the dictionary which(B) I borrowed from (C) the teacher last week.(D)

Đáp án đề thi học tập kì 2 lớp 11 môn giờ đồng hồ Anh

CâuĐáp án
0.1 điểm/c
1D
2A
3D
4D
5A
0.25 điểm/c
6A
7D
8C
9B
10B
11B
12B
13C
14C
15B
16B
17C
0.2 điểm/c
18A
19B
20D
21D
22D
0.25 điểm/c
23A
24D
25C
26D
0.5 điểm/c
27Beautiful
28Information
29Unfortunately
0.5 điểm/c
30A
31C
32A
0.5 điểm/c
33B
34A
35B

.............